Nyheter Affärsidé Aktuellt Kontakt Handla Hem

Presentreklam Profilkläder Företagsgåvor Friluftsliv Golf Miljö Kontor Pennor Express Lekfullt Minnen
Elektronik Golf Gåvokort Hälsa Köksartiklar Maglite Multiverktyg Resa Termos Victorinox

BlyertsI-5.jpg

Gåvan de allra flesta väljer

Joyful Giftcard är en enkel lösning och den perfekta presenten där mottagaren själv får välja sin gåva. Med Joyful Giftcard gåvokort kan du göra alla anställda och kunder nöjda med samma gåva. Efter att du har beställt dina gåvokort levereras de tillsammans med kuvert inom två arbetsdagar. Joyful Giftcard finns i två valörer, Gåvokort I och Gåvokort II.

Ge bort gåvan till utvalda kunder och mottagare. Därefter är din del av arbetet klart. På kortet finner mottagaren information om www.joyfulgiftcard.com samt inloggningsuppgifter med personlig kod till gåvorna. På webbsidan väljer mottagaren själv ut den gåva som hon eller han gillar bäst ur vårt breda utbud av minst 50 artiklar. Därefter skickas gåvan till mottagaren. Enkelt och uppskattat.

loading.gif

Medgåva - Vi bjuder på en extra gåva!

Årets stora nyhet är att vi till det stora gåvokortet förstärker upplevelsen ytterligare - då det ingår en Medgåva till varje kort man handlar. Man kommer kunna välja bland fyra produkter vilket gör Joyful Giftcard ännu mer uppskattat som present och gåvokort.

Läs mer i vår Folder avseende produkter och förutsättningar för medgåva. Detta med reservation för slutförsäljning. Hör gärna av dig till vår Kundtjänst så förklarar de närmare kring våra present och gåvokort - Joyful Giftcard.

loading.gif

Gör dina gåvokort unika

Vid köp av minst 100 st Joyful Giftcard kan du få personlig hälsningstext på den webbsida som mottagaren har access till. Du kan då själv bestämma hur texthälsningen ska lyda och även lägga upp din företagslogotype eller bild. För att kunna hjälpa dig med denna tjänst behöver vi din hälsning samt logotype i jpg- eller vektoriserat eps- format. Kontakta oss för mer information om denna tjänst.

Om du har beställt fler än 100 Joyful Giftcard och vill ha en egen hälsning samt logotype på gåvokortet kan vi självklart hjälpa dig med det. Det vi behöver från dig är din hälsning samt logotype i vektoriserat eps-format. Ta kontakt med oss för närmare upplysningar om denna tjänst.

loading.gif

Leverans och support

Den valda gåvan levereras inom 7 arbetsdagar från det att mottagaren gjort sin beställning. Vid beställningen registreras även mottagarens e-postadress så att ett e-postmeddelande med kollinummer kan skickas ut när gåvan lämnar Joyful Giftcard. På webbsidan finns även en guide som steg för steg förklarar hur beställningen går till.

Med hjälp av den personliga koden kan mottagaren själv hålla reda på var gåvan befinner sig efter gjord beställning. Vid frågor kan mottagaren även kontakta kundtjänst eller skicka e-postmeddelande.

loading.gif

Joyful Giftcard E-post

Med Joyful Giftcard E-post skickas dina gåvokort till mottagarna elektroniskt. Ett snabbt, säkert och miljövänligt alternativ.

loading.gif

Leverans till utlandet

Om du vill ge bort en gåva till någon utanför Sveriges gränser kan vi erbjuda leverans till samtliga EU-länder mot en fraktkostnad om 270 kr per kort. Utbudet är detsamma som för våra vanliga kort, med undantag för några få artiklar.

loading.gif

Med Joyful Giftcard kan du vara säker på succé!

Mottagaren får alltid det de vill ha. Du slipper tänka på logistik, presentinslagning och omslagspapper. Med JoyFul Giftcard kan mottagaren välja gåva ur ett brett sortiment av varumärken. Det har aldrig varit enklare att välja rätt presentalternativ.

loading.gif

Fortfarande inte övertygad

Joyful Giftcard samarbetar med Stadsmissionen där mottagarna av ett gåvokort har möjlighet att ge bort sin gåva till Stadsmissionen. De beslutar därefter själva på vilket sätt dessa produkter kan användas på bästa sätt.

Samarbetet mellan Joyful Giftcard och Stadsmissionen har hittills inneburit att cirka 800 personer valt att ge sin gåva till Stadsmissionen som därmed innebär leverans av nästan 600 plädar och 1100 st handdukar till Stadsmissionens lokaler. Detta kommer väl till pass i Stadsmissionens verksamhet och Joyful Giftcard är mycket stolt över detta samarbete.

loading.gif

Nya varor och varumärken

Joyful Giftcard erbjuder alltid minst 50 produkter att välja mellan i varje prisklass. Ett brett sortiment av egna starka varumärken kompletterat med mat och tidningsprenumerationer. Joyful Giftcard har valt att samarbeta med starka varumärken när det gäller mat, såsom Falbygdens Ost, Sagaform, Kosta Linnewäfveri och Glenn Strömberg Collection.

loading.gif

Lekfullt

Många företag väljer att ta fram reklamgåvor riktade till de vi håller av mest, våra barn och barnbarn. Andra väljer helt enkelt en skojig reklamprodukt för att på så sätt försäkra sig om att deras mottagare får en trevlig upplevelse. Oavsett syftet, så har vi en ökande försäljning i denna kategori av reklamprodukter, du hittar de flesta under rubriken Lekfullt!

loading.gif

Mjukis Giraff

Giraffen Maurice är ett mjukisdjur som längtar efter barnkompisar

Läs mer»

Mjukis Nalle

Nallen Alex älskar att kramas och vill bli alla barnens favoritnalle 

Läs mer»

Mjukis Kanin

Kaninen Paul gillar att skutta omkring och tjoa med alla barnen

Läs mer» 

Mjukis Älg

Älgen Knut vakar gärna över alla barn under nattsömnen

Läs mer»

Mjukis Pennfodral

Pennfodral som till formen liknar en mus, anka eller gullig nallebjörn

 Läs mer»

Träjojo

Har Ni försökt att trixa med en jojo - leksaken som roar de flesta

Läs mer»

Domino

Klassiskt spel som enkelt kan spelas av unga eller gamla

 Läs mer»

Mikado

Spelet som kan sysselsätta de allra flesta

Läs mer»

 

Samtliga priser presenteras exklusive moms om inget annat anges.
Priser och specifikationer kan ändras utan förbehåll.

IdeasOnLine är en kreativ leverantör av profilkläder, presentreklam och företagsgåvor.
Copyright © 2019 IdeasOnLine. Alla rättigheter förbehålls.

Dela |

valid-rss-rogers.png feed-icon-28x28.png